Generacija 2012/2013


Ja se zovem Viktor Farago, rođen sam 23.02.1996 u Somboru. Sviram klavir i gitaru, obožavam da slikam, putujem, upoznajem ljude. Od muzike volim sve da slušam, izuzev narodnjaka to je muzika koja mojim ušima ne prija (posebno volim muziku iz igrica i filmova). Omiljeni kompozitor i uzor mi je Jason Graves koji je zaslužan za muzičku podlogu u mnogim igrama (Tomb Raider, Dead Space, Resistance, F.E.A.R. 3). Dizajn Zvuka sam upisao jer obožavam da stvaram muziku i to je nešto u čemu ja sebe pronalazim.

 

 

Zovem se Jovan Živković, rođen sam u Vrbasu 16.01.1998. Kao hobi volim da igram igrice i da učim programske jezike. Dizajn zvuka sam upisao zbog toga što volim da se bavim muzikom i da radim na računaru.

 

 

 

 

Zovem se Kristijan Stefanovski, rođen sam 1997. godine. Završio sam osnovnu školu Miroslav Antić u Čonoplji, i osnovnu muzičku školu Stevan Hristić u Apatinu. Upisao sam Dizajn zvuka zato što volim da radim na računaru i želim da komponujem i pravim svoju muziku. 


 

 

 

Ja se zovem Vojislav Trbović, rođen sam 24.03.1997. god. u Vukovaru. Sviram klavir a pomalo i gitaru. Volim svu vrstu muzike. Smer Dizajn zvuka izabrao sam zato što volim rad sa računarima i produkciju muzike.

 

 

 



Ja se zovem Aleksa Radojičić, rođen sam u Somboru 4.12.97. Idem u srednju muzičku školu .Upisao sam smer Dizajn zvuka zato što me zanima rad na kompjuterima. U društvu me zovu Aleksa, Lexa...