Generacija 2014/2015


Ja se zovem Arsenije Stojanović, rođen sam 29.09.1999. u Somboru. Ovu školu sam upisao zato što volim muziku. Sviram gitaru, bas gitaru i kontrabas u školskom orkestru, takođe sviram i klavir. Volim različitu muziku, od repa do popa. Takođe sam se pomalo bavio i glumom. U slobodno vreme sviram gitaru i slušam muziku.


 



Ja sam Dimitrije Radojičić, rođen sam 26.04.1999. u Somboru. Volim da fotografišem, putujem i sviram klavir. Slušam različitu muziku ali ona koja mojim ušima ne prija je metal. Dizajn zvuka sam upisao jer me zanima rad u studiju i naravno voleo bih da se time bavim u životu.

 

 

 


Ja se zovem Milica Popović. Rođena sam u Novom Sadu 21.01.2000. godine. Idem u Srednju muzičku školu i sviram klavir. Smer Dizajn zvuka sam izabrala zato što volim rad sa računarima i produkciju muzike.



 



Ja se zovem Danijel Osovnikar, rođen sam 25.04.1999. u Somboru. Sviram gitaru, volim da igram igrice, da putujem i da se druzim. Slušam heavy metal, rock i pop muziku, takođe volim muziku iz igrica i filmova. Uzor mi je Kirk Hammet i James Hetfield. Dizajn zvuka sam upisao zato što volim muziku i računare a tu kombinaciju mi pruza smer Dizajn zvuka.

 

 



Ja sam Đorđe Vuković. Idem u Srednju muzičku školu «Petar Konjović» u Somboru. Učenik sam I razreda smera Dizajn zvuka. Sviram gitaru već sedam godina. Dizjn zvuka sam upisao zato što sa, već imao iskustva sa dizajnom i zato što mi se ovaj smer učinio najzanimljivijim.

 

 




Zovem se Jovana Basara. Rođena sam 13.09.1999. u Somboru. Sviram klavir i volim sve žanrove muzike. Smer Dizajn zvuka sam upisala zato što me zanima obrada zvuka i muzika me ispunjava.

 

 

 

 


Ja se zovem David Šljukić, rođen sam 15.03.1999. u Somboru. Upisao sam Srednju tehničku školu jer mi se činila jako zabavnom i svidela mi se. Uporedo sam upisao i Muzičku školu iz istog razloga. Sviram klavir i volim raznu muziku. U slobodno vreme se bavim sportom i izlazim sa prijateljima u grad i igram video igrice sa njima.