Generacija 2018/2019


Zovem se Luka Dimitrić. Rođen sam 13.10.2003. u Beogradu. Završio sam nižu muzičku školu za harmoniku. U slobodno vreme volim da slušam muziku i da gledam filmove. Upisao sam Dizajn zvuka zato što volim snimanje, produkciju i obradu zvuka. Takođe sam uz Dizajn zvuka upisao i Ekonomsku školu.


 




Moje ime je Milica Janus. Rođena sam 23.05.2003. godine. Završila sam nižu muzičku školu "Petar Konjović" u Somboru a sada idem u srednju muzičku školu i upisala sam smer Dizajn zvuka. Volim da pevam i da sviram klavir.

 

 

 

 


Moje ime je Elena Šerko. Rođena sam 8.1.2004. U muzičku školu idem od svoje četvrte godine, a u nižoj muzičkoj školi sam svirala violončelo. Pored Dizajna zvuka upisala sam i Teoretski smer zato što su to dva smera o kojima bih želela sa naučim više.



 

 

Ja sam Helena Popović. Rođena sam 04.06.2003. godine. Volim da putujem, slušam muziku i da se družim. Upisala sam smer Dizajn zvuka jer mi je zanimljiv i kreativan.


 


 



Zovem se Igor Vezmar, rođen sam 9.1.2004. Išao sam u nižu muzičku školu "Petar Konjović", Sombor. Upisao sam Dizajn zvuka zato što mi se činio kao najzanimljiviji i najkreativniji smer.

 

 

 

 


Zovem se Vid Luka Grujičić, rođen sam 29.07.2003. godine u Beogradu. Upisao sam smer Dizajn zvuka zato što volim muziku i rad u studiju. Nižu muzičku skolu nisam pohađao.



 

 

 

Moje ime je Ema Glumac. Rođena sam 6. 10. 2003. u Somboru. Živim u Kljajićevu. Završila sam nižu muzičku školu u Somboru. Pored srednje muzičke škole upisala sam i gimnaziju. Od muzike uglavnom slušam rok i metal. Upisala sam smer Dizajn zvuka da bih naučila da pravim i snimam pesme i radim u studiju.


 



Moje ime je Marija Dabić. Rođena sam 28.08.2003. Upisala sam nizu muzičku školu "Stevan Hristić" sa sedam godina. Oduvek sam volela muziku i smer dizajn zvuka sam upisala jer mislim da je zanimljiv i zelim da naučim više o njemu.

 

 



 

Zovem se Viktor Hrin. Završio sam nižu muzičku školu u Ruskom Krsturu. Sviram tamburu prim i gitaru. Član sam narodnog orkestra Doma Kulture u Ruskom Krsturu. Pored tambure sviram i gitaru. Obožavam da gledam filmove i serije. Upisao sam Dizajn zvuka zbog mog interesovanja prema muzici i multimediji.