Generacija 2023/2024


Zovem se Anđela Đulinac. Rođena sam 19.05.2008. u Somboru. Zavrsila sam nižu muzičku školu "Petar Konjović" odsek za klavir. Upisala sam vokalno instrumentalni smer za klavir i smer za Dizajn zvuka, jer volim muziku i zanima me muzička produkcija.


 




Zovem se Josip Gorjanac i rođen sam u Somboru 13.1.2009. Pohađam srednju muzičku školu “Petar Konjović” u rodnom gradu. U slobodno vreme najviše volim slušati/praviti muziku ili voziti bicikl/šetati se. Muzika koja mi se najviše dopada je ona koja gura granice zvuka/muzike kakve je poznajemo i zato sam i upisao ovaj smer.

 

 



Zovem se Jovan Car. Rođen sam 06.07.2008. u Somboru. Završio sam Nižu muzičku školu “Petar Konjović” u Somboru, odsek za harmoniku. U slobodno vreme volim da gledam filmove, provodim vreme sa društvom, crtam i slušam muziku. Upisao sam smer dizajn zvuka jer me zanima filmska muzika i muzička produkcija.


 


 

Ja sam Luka Pantović. Dizajn zvuka sam upisao zato što obožavam muziku, obožavam računare i rad na njima. Pored Srednje muzičke škole “Petar Konjović”, idem i u gimnaziju “Veljko Petrović” IT smer. Preporuka svima koji žele da upišu, treba da budu vredni, radni i da ne zaboravljaju svoje.


 




Zovem se Milan Mrđenović i završio sam Nižu muzičku školu Petar Konjović u Sombru. Volim da sviram gitaru i dizajn zvuka sam upisao zato što me zanima rad u studiju i muzička produkcija.

 

 


 


Zovem se Strahinja Đordjevic, dolazim iz Beograda. Upisao sam muzičku skoku iz razloga jer jako volim muziku i planiran da se time bavim u životu.


 

 

 


Ja sam Vuk Kangrga ,sviram klavir volim sport posebno fudbal i košarku. Upisao sam dizajn iz par razloga ali ovo je glavni: činio mi se kao jedna škola koja mi kasnije pruža zanimljivo zanimanje koje je ispunjeno muzikom i kretivnošću. Zanimanje koje mi možda pruži mogućnost da radim sa kompanijama čije sam igrice i filmove obožavao.


 




Zovem se Nina Simić. Rođena sam 02.06.2008. Pored smera dizajn zvuka upisala sam i vokalno-instrumentalni smer, odsek za klavir.