Generacija 2008/2009


Moje ime je Josip Pekanović, rođen sam 22.06.1989. godine u Somboru. Tamburu sviram od svoje devete godine. Završio sam Nižu muzičku školu za tamburu, ali sam u srednjoj upisao Dizajn zvuka. Kao hobi igram fudbal i sviram. Slobodno vreme provodim sa društvom i dragim osobama. Volim da radim u Finalu i slusam muziku.

 

 

 

 

Zovem se Marijana Manojlović, rođena sam u Somboru 20.08.1993. godine a živim u Apatinu. Zovu me Mari, Mara. Završila sam Nižu muzičku školu za klavir. Pošto mi sviranje klavira nije bilo dovoljno, odlučila sam da upišem nešto zanimljivije, isplativije i upotrebljivije, pa sam upisala Dizajn zvuka u Somboru. Volim da provodim vreme sa prijateljima, da ispijamo kafe i uživamo u dobroj muzici. Takođe volim i društvene mreže, tamo delim sve sa svojim prijateljima. Pažljivo slušam druge. Uglavnom slušam sve od muzike, ali ponajviše volim VIP, Struku, Marchela, Đorđa Balaševića, Keri Hilson...

 

 

Zovem se Milan Kolak - Šojka. Rođen sa 03.06.1993 u Somboru. Sa sedam godina počinjem da sviram harmoniku i posle toga prelazim na klavijature, koje sviram aktivno i dan danas. U Nižoj muzičkoj školi sam svirao harmoniku. Slušam narodnu muziku. Svoje slobodno vreme provodim sa kumom ili sviram za svoju dušu. Volim da pevam, da lutam, i sve što već mladi momci vole . Smer dizajn zvuka sam upisao jer me je samo ime privlačilo, a i volim rad na računaru.

 

 

 

Ja sam Veljko Tubić. Rođen sam 23.01.1992. god u Novom Sadu. U društvu me zovu Veljo. Klavir sviram od svoje šeste godine. U slobodno vreme sam obično za računarom. Volim da stvaram svoju muziku. Muzički uzor mi je Amadeus band. Ovaj smer može da mi pomogne u daljem radu na mojoj muzici i zato sam se opredelio baš za njega.