Generacija 2009/2010

 

Boris Horvat – M.E.D.O. Rođen u Somboru 6.3.1988. godine. Muzikom počinje da se bavi sa 15 godina kada otkriva čari produkcije. Zainteresovan za vise vrsta muzike kao sto su: Trance, Tech-House, Progressive, Minimal-House, Jackin-House, Drum & Bass, Dubstep i druge. Svoju inspiraciju nalazi u emocijama koje ga u datom trenutku pogode i sve to prenese u muziku. Svoje prvo izdanje sa bendom “Wavecontrol” u saradnji sa Damirom Jukicem Somborsky-om pesma pod nazivom Sunlight bila je prepoznata od strane Dj Tiesta te se zavrtela u njegovoj radio emisiji Clublife. To je bio prvi a i najveći njegov uspeh. Kasnije vremenom ulazi i u svet Dj-inga imao je svega par nastupa al se nada boljoj budućnosti. Upisao je smer Dizajn zvuka radi toga što prosto uziva da svoje emocije prenese u note i zvuk.

 


Moje ime je Miloš Mandić, rođen sam 19.05.1993 u Somboru. Kao dete, kreativnost sam ispoljavao svirajući gitaru, ali sada to radim na klaviru. Slušam skoro sve što nije mainstream. Smer Dizajn zvuka sam upisao da bi moje ideje sproveo u dela (zato što je ostalo sve dosadno).

 

 

 

 

Ja sam Nikola Stričević, rođen 17.01.1994. u Somboru, zovu me Strile, Strika... U Nižoj muzičkoj svirao sam gitaru, a sada u Srednjoj sviram klavir. Jaaaako volim sportove, trenirao sam razne sportove u glavnom borilačke i extremne veštine. Trenutno treniram Taekwondo, Freerun & Parkour, Ninjutsu i Baseball... Od muzike volim u glavnom rock i sve što je energicno, omiljeni bendovi/pevači: Rise Against, Nelson Hawk, Linkin Park, Avril Lavigne... U slobodno vreme (kojeg imam jako malo) sviram gitaru (volim distorziju) I snimam pesme. Dizajn zvuka sam upisao zato što je to jedini smer u muzickoj i uopšte u bilo kojoj školi za koji sam se zainteresovao, i koji je pokazao mnogo više od mojih očekivanja.

 

 

Ja se zovem Robert Poganj, rođen sam 9.6.1994. u Somboru, zovu me Robi. U Nižoj muzickoj školi sam svirao klavir a pomalo sviram i gitaru. Smer Dizajna zvuka sam upisao jer mi se obrađivanje zvuka na računaru činilo veoma zanimljivo. Moj hobi je skupljanje pokvarenih i istrošenih baterja koje se ne mogu koristiti ni za šta, pisanje i snimanje rock pesama i crtanje. Volim da igram Frank Zapper igricu, jako volim sportove kao što su Parkour i Freerun, slušam rock muziku i jako volim distorziju na električnoj gitari. Omiljeni bendovi su mi Rise Against i 30 Seconds To Mars. Nikad nisam pratio modu (ako ima neko upasan u učionici, to sam verovatno ja).

 

 

Zovem se Stefan Stojanović. Rođen sam 20.10.1994. u Somboru. Sviram klarinet i klavir. Kao hobi igram tenis i fotografišem. Volim da snimam filmove, skečeve i bilo šta
što je vezano za snimanje i filma, duge vožnje biciklom, posebno volim da putujem. Volim da uživam u svoj umetnosti i slušam raznu muziku. Zavisi od dana šta će mi se sviđati ili ne. Najviše slušam pop, rock, jazz i filmsku muziku. Smer Dizajn zvuka sam upisao jer je najsrodniji filmskoj produkciji i ima najviše konekcija s njom u odnosu na druge smerove.

 

 

Zovem se Trifun Macura dolazim iz dalekoga Apatina. Rođen sam 20.12.1983.  u Kninu Republika Hrvatska. Sviram gitaru, pevam, komponujem. Inače školu pohađam kao vandredan učenik. Smer Dizajn zvuka sam odabrao da bih se usavršio na radu sa miksetama i ostalom potrebnom opremom koja je potrebna za rad u snimanju, ozvučavanju i veoma me interesuje izrada opreme.