Generacija 2011/2012


Ja se zovem Damjan Ilić, rođen sam 14.09.1996 u Novom Sadu. Od devete godine sviram klavir. Kao hobi igram igrice i igram košarku ili fudbal. Volim da slušam muziku različitih žanrova. Upisao sam Dizajn zvuka zato što me zanima snimanje i obrada zvuka.

 

 

 

 

Ja se zovem Duška Radanović, rođena sam 13.12.1996. u Somboru. Društvo me zove Duška ili Duškica. Od svoje osme godine sviram klavir. Kao hobi fotografišem i treniram odbojku. Volim da slušam stranu muziku. Omiljene pevačice su mi Christina Aguilera i Christina Perri. Smer Dizajn zvuka sam upisala jer me zanima rad na računaru i zato što volim da komponujem.

 

 

 

Ja se se zovem Filip Nestorović, rođen sam 30.05.1996. u Beogradu. U društvu me zovu Fika, Fića, Ćofi. Svirao sam gitaru pet godina. Volim da stvaram muziku na gitari i u kompijuterskom programu FL Studio. Takođe volim i da crtam, crtanje mi je jedan od hobija. Imam jednu veliku manu a to je lenjost, svestan sam je i trudim se da je ispravim. Moj uzor kao muzički izvođač je Dj Tiesto, a pored njega i David Guetta. Upisao sam Dizajn zvuka zato što volim i želim da se bavim muzikom, produkcijom i kreiranjem zvuka i želeo bih da usavršim svoje znanje i nastavim ovu vrstu školovanja i na Akademiji.



Ja se zovem Irena Bradarić, rođena sam 27.02.1996. u Somboru. U nižoj muzičkoj školi sam svirala klarinet a u rednjoj sviram klavir. Hobi mi je da slusam muziku. Volim da slušam Bruno Marsa. Smer Dizajn zvuka sam upisala jer mi se činilo zanimljivim i volim da komponujem.

 

 

 

 

Ja sam Milan Drazić, rođen sam 02.08.1996 u Somboru. Nadimaka imam više jedan od tih je Deloox. Počeo sam da učim da sviram klavir, hobi mi je hip hop. Omiljena grupa mi je La coka nostra. Smer Dizajn zvuka sam upisao jer me zanima produkcija.

 

 

 



Ja se zovem Robert Čanji, rođen sam 12.4.1996. u Somboru. Društvo me zove Robi. Od svoje osme godine sviram tamburicu (e-prim). Sviram u dva tamburaška orkestra. Volim da slušam narodnu muziku. Smer dizajn zvuka sam upisao zato što me zanimala produkcija zvuka i hteo sam da naučim nešto više o tome.

 

 

 

 

Ja sam Teodora Petrović, rođena sam u Somboru 03.02.1996. Sviram klavir. Hobi mi je vožnja rolera. Volim da plivam, trenirala sam plivanje. Slušam sve, zavisi od raspoloženja, ali pretežno slušam Beogradski Sindikat. Dizajn zvuka sam upisala zato što me to najviše privuklo, volim raditi na kompu.

 

 

 

 

Ja se zovem Valentin Molnar, rođen sam 10.7.1996. u Somboru. Od svoje sedme godine sviram klavir. Kao hobi sviram na bubnjevima. Volim da slušam Rock, House i Techno muziku. Smer Dizajn zvuka sam upisao zato što volim rad u studiju. Volim da provodim vreme sa drugarima.

 

 

 

 

Ja se zovem Valentina Sukola, rođena sam 5.12.1996. u Somboru. Društvo me zove Vanja. Od svoje osme godine sviram klavir. Kao hobi sviram gitaru i pevam. Volim da slušam Zaz. Smer Dizajn zvuka sam upisala zato što volim rad na računaru, volim da komponujem i da svoje muzičke ideje sprovodim u dela.

 

 

 


Zovem se Vladimir  Stričević. Rođen sam 5.9.1995. u Somboru. Svirao sam tamburu, a sada sviram klavir. Treniram karate, a hobi mi je parkour. Volim da slušam stranu muziku. Jako volim da igram Warblade i Counter. Smer Dizajn zvuka sam upisao zato što volim rad na računaru, volim da komponujem i snimam muziku.