Generacija 2013/2014


Ja sam Nikola Njegomir rođen sam 16.2.1999 u Sremskoj Mitrovici. Završio sam osnovnu muzičku školu Stevan Hristić u Apatinu. Od devete godine počinjem da sviram klavir. Upisao sam Dizajn zvuka zato što me jako interesuje rad na računarima.


 




Ja se zovem David Rončević, rođen sam 15.10.1998. u Somboru. Od osme godine sviram tamburu. Idem u Srednju muzičku školu. Upisao sam smer Dizajn zvuka zato što me interesuje snimanje i obrada zvuka.

 

 

 



Zovem se Jovana Milošević. Rođena sam 2.10.1998. godine. u Somboru. U nižoj muzičkoj svirala sam klarinet, a sada sviram klavir. Obožavam da pevam R&B, soul, rock, pop muziku. Smer Dizajn zvuka sam odabrala jer smatram da odgovara mojim interesovanjima u vezi sa muzikom i da pruža izvanredne mogućnosti u području muzičke produkcije.





Ja sad Darko Afič rođen sam 16.10.1998 u Vrbasu. Sviram klavir od svoje osme godine a sviram i gitaru. Volim prirodu i putovanja. Slušam metal i rock muziku. Dizajn zvuka sam upisao zato što me zanima snimanje i obrada zvuka.

 

 

 



Ja sam Milinko Lukovac. Rođen sam 25.3.1998. u Vrbasu. U slobodno vreme volim da igram stoni tenis. Upisao sam smer Dizajn zvuka jer me zanima rad na računarima. Sviram klavijaturu i harmoniku. Slušam narodnu muziku. Omiljeni film mi je Johnny English.

 

 




Ja se zovem Dragan Tenkeš, rođen sam 13.01.1998. godine u Kikindi, živim u Mokrinu. Od malena sviram klavir. Oduvek me je interesovala muzika i interpretacija. Hobi mi je pisanje pesama. Volim pevanje i druženje. Veliki sam fan Riblje čorbe. Dizajn zvuka sam upisao jer me interesuje obrada zvuka i da bi svoje pesme upotpunio muzikom.

 

 


Ja sam Dusan Kljaić, rođen sam 25.09.1993. u Apatinu. Počeo sam da sviram gitaru sa 17 godina, pre toga nisam imao priliku da sviram neki intrument i tad sam shvatio da želim da se bavim muzikom. Slušam puno različitih žanrova muzike a najviše metal. Slobodno vreme volim da provodim slušajući muziku, igrajući video igre, gledajući filmove i vežbajući gitaru.

 

 


Ja sam Milan Jakica rođen sam 27.05.1998. u Somboru gde sam završio Nižu muzičku školu. Sviram gitaru od osme godine. Upisao sam smer dizajin zvuka zato što mi se činio jako zanimljivim.