Generacija 2016/2017


Zovem se Anastasija Vasiljević, rođena sam 30.11.2001. u Subotici. Upisala sam Dizajn zvuka jer želim da se bavim obradom i produkcijom zvuka. U slobodno vreme se bavim pevanjem, idem na razne manifestacije kako u Srbiji tako i u regionu i ucestvujem na humanitarnim koncertima.


 



Moje ima je Bojana Filipović, rođena sam 13.11.2001 u Novom Sadu. Smer Dizajn zvuka sam upisala zato što volim da obrađujem muziku i da snimam. Volim da putujem, da slikam, da provodim slobodno vreme sa društvom, da sviram flautu... Od muzike slušam strani pop.

 

 

 


Zovem se Iva Vukas, rođena sam 29.12.2001. u Somboru. Sviram klavir. Slušam strani pop. Smer Dizajn zvuka sam upisala jer želim da se bavim produkcijom i obradom zvuka i želela bih da otvorim svoj studio. Takođe volim da putujem, sviram, pevam i družim se sa prijateljima.



 

Zovem se Ivana Pantić. Rođena sam 24.11.2001. u Somboru. U osnovnoj muzičkoj školi sam svirala klavir. Upisala sam srednju muzičku školu zato što me je oduvek zanimala muzika i volim da pevam. Opredelila sam se za Dizajn zvuka jer me je to najviše privuklo i volela bih time da se bavim.


 



Moje ime je Ivona Damjanović, rođena sam 18.04.2002. u Pljevljima. Volim da se družim, pevam, putujem i sviram violinu. Od muzike najviše volim da slušam pop i rok. Smer Dizajn zvuka sam upisala jer volim da snjimam i obrađujem muziku.

 

 

 


Zovem se Jovana Nikolić. Živim u Apatinu i svaki dan putujem Sombor u školu. Završila sam O.Š. „Jovan Popović“ u Novom Sadu. Upisala sam Dizajn zvuka zato što volim elektronsku muziku.



 

Ja sam Milica Fina, rođena sam 3.10.2001. u Vrbasu. Smer Dizajn zvuka sam upisala zato što želim da se bavim produkcijom i obradom zvuka. Volim da: slikam, putujem, čitam knjige, pevam, družim se.


 



Zovem se Stefan Mandić, sviram gitaru od sedme godine. Od muzike slušam najviše metal i rock. Smer Dizajn zvuka sam upisao iz ljubavi prema muzici i zato što želim da nastavim da se bavim muzikom. Uz dizajn zvuka sam takođe upisao i gimnaziju.