Generacija 2019/2020


Zovem se Sergej Geleban. Rođen sam 07.05.2004. u Novom Sadu. Završio sam Nižu muzičku školu u Kuli. Sviram violinu, upisao sam vokalno instrumentalni smer i smer Dizajn zvuka. U slobodno vreme volim da slušam muziku i crtam.


 




Zovem se Zlatko Janjušević. Rođen sam u Vrbasu 16.06.2004. godine. Nižu muzičku školu nisam pohađao. Ovde sam upisao Dizajn zvuka jer volim muzičku produkciju i rad u studiju.

 

 

 

 


Zovem se Anastasija Starčević, rođena sam 28.12.2004.u Novom Sadu. Pohađala sam Nižu muzičku školu “Isidor Bajić” u Kuli, instrument klavir. Volim da pevam, sviram, putujem, gledam filmove i da slobodno vreme provodim sa društvom. Dizajn zvuka sam upisala jer želim da se bavim muzičkom produkcijom i jer me interesuje rad u studiju i snimanje kao i obrada zvuka.



 

 

Zovem se Konstantin Cirar. Rođen sam 4.6.2004. godine. Završio sam Nižu muzičku školu "Isidor Baić" u Novom Sadu , a sada idem u Srednju muzičku i upisao sam smer Dizajner zvuka. Sviram saksofon, gitaru i klavir. Muzika je moj život.


 


 



Moje ime Stefan Ivetić. Rođen sam 24.2.2004. u Somboru. Završio sam nižu muzičku školu za violinu. Pored instrumenta upisao sam i Dizajn zvuka jer želim da proširim svoje znanje.

 

 

 

 


Zovem se Stefan Novak . Rođen sam 5.4.2004. godine u Somboru. Pohađao sam Nižu muzičku školu “Petar Konjović” a sad pohađam Srednju muzičku školu. Smer dizajn zvuka sam upisao jer mi se činio najzanimljivijim i jer volim rad sa kompjuterima.



 

 

 

Moje ime je Luka Škibola. Rođen sam 3.9.2004. godine. Moja ljubav prema muzici se javila vrlo rano. Još kada sam bio mali, obožavao sam da slušam muziku i da pevam, pa su me roditelji upisali na hor Šareni Vokali. Sa horom sam išao na razna takmičenja i osvajajo razne nagrade. Putovao sam po Srbiji i po regionu. Kada sam krenuo u 3. razred osnovne škole, upisao sam NMŠ “Petar Konjovic” u Somboru za instrument klavir, iz kojeg sam takođe osvajao razne nagrade. Sada sam upisao Srednju muzičku školu - smer Dizajn zvuka




Zovem se Aleksej Černuš. Rođen sam 12.2.2005. u Somboru. Pohađao sam Nižu muzičku školu "Petar Konjović". Upisao sam smer Dizajn zvuka jer bih zeleo da proširim svoje znaje o muzičkoj produkciji.

 

 



 

Zovem se Anja Đurić. Rođena sam 24.06.2004. godine, u Somboru. Završila sam Nižu muzičku školu za gitaru. Srednju muzičku školu sam upisala jer volim muziku i želim da naučim više o dizajnu zvuka.

 

 



 

Zovem se Tara Grubešić, rođena sam 04.05.2004. u Somboru. Klavir sviram od svoje osme godine. U slobodno vreme volim da pevam, slušam muziku, gledam filmove i družim se. Smer Dizajn zvuka sam upisala zato što me zanima muzicka produkcija i rad u studiju.

 

 

 


 

Zovem se Luka Merei. Rođen sam 10.4.2004. godine u Somboru. Završio sam nižu muzičku školu "Petar Konjović" u Somboru. Upisao sam Dizajn zvuka zato što me to zanima. Takođe sam upisao i Vokalno instrumentalni smer gde sviram klarinet.