Generacija 2020/2021


Zovem se Sofija Lukić rođena sam 03.02.2006.u Somboru. Pohađala sam Nižu muzičku školu “Petar Konjović” u Odžacima, odsek za klavir. U slobodno vreme volim da putujem, gledam filmove, pevam, provodim vreme sa društvom. Upisala sam Dizajn zvuka jer me zanima studijski rad i muzička produkcija.


 




Zovem se Olga Vučić i rođena sam u Somboru, 30.07.2005. U slobodno vreme volim da čitam i crtam, kao i da slušam muziku, ali volim i da provodim vreme u prirodi. Upisala sam vokalno instrumentalni smer za violinu i smer za dizajn zvuka. Smer Dizajn zvuka sam upisala nakon što sam saznala više o putevima koje mi on nudi i posle učešća na nekoliko radionica na tu temu.

 

 



Zovem se Helena Vasiljević. Rođena sam 21.02.2006. u Somboru. Završila sam Nižu muzičku školu "Petar Konjović" za flautu, a sada pohađam Srednju muzičku školu. Upisala sam vokalno instrumentalni smer i dizajn zvuka. Dizajn zvuka sam upisala jer me zanima rad u studiju i muzička produkcija i takođe se čini zanimljivim.



 

 

Zovem se Vukašin Radulović rođen sam 01.07.2005. u Somboru sam pohađao Nižu muzičku školu “Petar Konjović" sada idem u Srednju školu i upisao sam Dizajn zvuka zbog toga što me to interesuje takođe želim da naučim da obrađujem muziku na računaru i pored toga sam upisao vokalno instrumentalni smer gde sviram klarinet.


 




Zovem se Luka Smiljanić i pohađao sam OMŠ „Stevan Hristić” u Apatinu. Muzikom se bavim već duže vreme. Sviram klavir i gitaru, a u planu mi je naučiti i violinu. Tokom godina, muzika je postala za mene mnogo više od hobija i već godinu dana ja pišem muzičke kompozicije za klavir i gitaru što je, takođe, jedan od razloga zašto sam odabrao smer Dizajnera zvuka. Muzika je moja ljubav i nešto bez čega bi mi sve izgledalo drugačije: ona proširuje vidike i tera da sagledamo širu sliku, opušta i prosto čoveka čini radosnim. Smer Dizajn zvuka sam odlučio da upišem iz različitih razloga, ali onaj koji smatram najbitnijim je jer želim da stvaranje muzike podignem na viši, ali i na neki način, drugačiji nivo, pa i da savladam tehnike kojima se to radi.