Generacija 2021/2022


Moje ime je Staša Zorić, rođena sam 26.07.2006. u Somboru. Pohađala sam nižu muzičku školu u Kuli, odsek za klavir. U slobodno vreme volim da slušam muziku, sviram gitaru, čitam knjige, provodim vreme sa prijateljima, volim glumu kao i recitovanje. Smer dizajn zvuka sam upisala jer tu možemo da istaknemo svoju kreativnost. I takođe je zanimljiv rad u studiju i druženje sa kolegama muzičarima.


 




Zovem se Vanja Perišić. Rođena sam 20.7.2006. u Somboru. Završila sam Nižu muzičku školu "Petar Konjović" odsek za violinu. U slobodno vreme sviram gitaru i igram igrice. Dizajn zvuka sam upisala jer volim muziku, rad na kompjuteru i zanima me rad u studiju

 

 



Zovem se Mikelanđela Bugarski, rođena sam 24.03.2006. god. u Somboru. Upisala sam smer Dizajn zvuka jer me privlači animirani film, izrada klipova i muzička podloga za njih. Uživam dok slušam muziku, lepo se osećam, muzika me opušta.



 

 

 

Zovem se Mina Miladić završila sam nižu muzičku školu ,”Petar Konjović” u Somboru i upisala sam srednju muzičku. U slobodno vreme volim da sviram violinu, putujem, pevam i edutujem video snimke. Nisam imala u planu da upišem smer Dizajn Zvuka ali mi je drago da sam upisala jer mi je jako zanimljiv smer i može svašta da se nauči.


 




Zovem se Ana Demić. Rođena sam u Somboru 21.7.2006 .godine.  Završila sam nižu muzičku školu, odsek violina. Upisala sam vokalno instrumentalni smer violina i dizajn zvuka. U slobodno vreme volim da slušam muziku, crtam, igram košarku i putujem.

 

 

 

 

 

Ja sam Dušan Maćešić i rođen sam u Somboru 22.05.2006. Zavoleo sam muziku i upisao nižu muzičku školu "Petar Konjović" i svidelo mi se. Nakon završetka niže upisao sam i srednju muzičku školu. Odlučio sam se za Dizajn zvuka zato što me zanima produkcija. Pored Dizajna zvuka upisao sam i vokalno instrumentali smer za klavir.

 

 

 

 

Ja sam Mateja Sekulić. 2006. sam godište i uz dizajn zvuka takođe sviram gitaru. Za dizajn zvuka sam se odlučio jer me je zanimala muzička produkcija kao i sam MIDI.