Nagradni kviz znanja - 20.12.2023.

 

Na samom kraju prvog polugodišta ove školske godine učenici Srednje muzičke škole "Petar Konjović" na smeru Dizajn zvuka i muzička produkcija učestvovali su u nagradnom kvizu znanja, fokusiranom na različitim aspektima muzike i filma. 

Ovo takmičenje je pružilo priliku mladim talentima da pokažu svoje znanje i strast prema oblastima poput filmske umetnosti, muzičke teorije, instrumenta, produkcije, dizajna zvuka, džeza, rok muzike i drugih srodnih tema.

Kviz je okupio izuzetno angažovane učenike, čiji entuzijazam i duboko razumevanje materije su bili izuzetni. Pitanja su bila temeljna, zahtevajući od učesnika da pokažu širok spektar znanja. 

Raspon tema i pitanja je bio pažljivo odabran od strane nastavnika Željke Milošević i Miroslava Stojisavljevića kako bi obuhvatili ključne aspekte njihovog školovanja i interesovanja.

Učesnici su se takmičili sa visokim nivoom profesionalizma i veštine, što je samo naglasilo njihovu posvećenost i predanost oblastima koje su bile predstavljene. Svako pitanje je testiralo njihovu analitičnost, kreativnost i brzinu razmišljanja, pružajući priliku za demonstraciju širokog spektra veština.

Nakon intenzivne i dinamične borbe znanja, najbolji su bili nagrađeni, ali je važno istaći da je svaki učesnik pokazao impresivnu predstavu znanja i strasti prema ovim oblastima.

Ovaj kviz je bio ne samo takmičarski događaj već i prilika za učenje i razmenu ideja. Učesnici su imali priliku da prošire svoje horizonte, da razmenjuju mišljenja i da se inspirišu jedni od drugih.

 

Pobednici ovog kviza su:

1. nagrada: Olga Vučić

2. nagrada: Vuk Stojisavljević

3. nagrada: Luka Smiljanić