Galerija - Takmičenje učeničkih kompanija

 

Učenička kompanija je obrazovni program koji omogućava učenicima da budu uključeni u razvoj i vođenje sopstvenih kompanija, sa realnim proizvodima i uslugama, kao i da upravljaju zarađenim novcem za vreme trajanja njihovog srednjoškolskog obrazovanja. Program se zasniva na principu učenje kroz rad – učenici kroz nastavni plan, pod nadzorom obučenih nastavnika mentora, stvaraju kompaniju, razvijaju je i zatvaraju u toku jedne školske godine.

Učenici smera Dizajn zvuka Srednje muzičke škole "Petar Konjović" vode učeničku kompaniju "High Music School Production" od školske 2018./2019. god. Rad ove kompanije možete pratiti na sajtu: https://hmsproduction.artmreza.com/

Oni su više puta učestvovali na takmičenjima i drugim dešavanjima vezanih za ovu oblast gde su kao složan tim koji uspešno vodi ovu kompaniju bili primećeni od strane žirija i drugih škola.

 

Nacionalno takmičenje učeničkih kompanija održano u Beogradu 21.-23.5.2023. god.

Brošura na OVOM linku

 

 

 

 

 

 


Regionalno takmičenje učeničkih kompanija održano u Novom Sadu 22.3.2023. god.

 

 

 

 

 

 

Nedelja učeničkih kompanija i regionalno takmičenje održano 11. i 18. aprila 2022. god. onlajn. Njihovo predstavljanje možete pogledati na OVOM linku.

 

 

 

 

 

 

 

 

Regionalno takmičenje učeničkih kompanija održano u Novom Sadu 20.3.2019. god.